Over Advopinion

Over mr. Freek Kuiper

Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik in de loop der jaren allerlei aanvullende opleidingen en cursussen gedaan, waaronder een opleiding tot mediator. In 1977 begon ik als advocaat en in1982 was ik medeoprichter van KJB Advocaten te Utrecht. In al die jaren heb ik vele adviezen uitgebracht en procedures gevoerd. Daarbij ging het met name om het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, erfrecht en gezondheidsrecht.
Mijn nevenfuncties zijn mediator, arbiter en lid van een klachtencommissie in de geestelijke gezondheidszorg.
Ik ben lid van de Rotaryclub Houten met tal van charitatieve uitdagingen. Mijn hobby's zijn onder andere zeilen, golf, wielrennen, literatuur en klassieke muziek. Ik ben getrouwd met Anne die uit de buurt van Paderborn afkomstig is. Duits is dus mijn tweede moedertaal. Duitsland en de gewoontes van dat land zijn mij vertrouwd.

Waarom Advopinion?

Mijn praktijk als advocaat is met succes overgedragen aan de overige partners.
Ik heb behoefte aan een activiteit waarbij ik gebruik kan maken van mijn kennis, jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het voeren van procedures in Nederland.

In mijn langdurige carrière in de advocatuur heb ik vaak gezien dat procedures voor Nederlandse en Duitse bedrijven en rechtsbijstandsverzekeraars niet efficiënt verliepen, waarbij ook de kosten te hoog waren.
Dit gebeurt nog steeds en het kan veel beter. Tarieven en doorlooptijden kunnen naar beneden, waardoor de procedure u veel minder geld zal kosten. Daar zet ik mijn kennis en ervaring graag voor in.

Door met Advopinion in zee te gaan, profiteert u van een schat aan kennis en ervaring en kunt u met vertrouwen aan een civiele procedure beginnen.

Neem contact op met Advopinion

Bel Advopinion
Mail Advopinion